2013. február 10., vasárnap

Kreatív nap I. - könyvjelzőtartó


Tegnap elkezdtem csinálni egy könyvjelzőtartót a kedvenceimnek, mert eddig dobozban voltak, de úgy nem igen láttam őket, mikor új könyvet kezdtem, mindig ki kellett venni az összeset a dobozból, hogy kiválasszam melyiket használjam, mert nálam nem úgy van, hogy csak úgy valamelyiket, mindig van valami koncepció ami alapján az olvasott könyvhöz könyvjelzőt választok. Ezért is van többféle könyvjelzőm. A probléma orvoslására, na meg persze azért, hogy ezentúl állandóan gyönyörködhessek a könyvjelzőimben csináltam nekik egy tartót, ezt láthatjátok a képen. 
Felül a nagyra becsült molyos könyvjelzők kaptak helyet (bár a harmadik darabnak más helye van), alattuk a szokványos kártya méretűek, ezek között vannak a szemüveglencsém garanciakártyái is, amiket előszeretettel használok könyvjelzőnek. Legalul pedig a maradék, mint pl. a mágneses könyvjelzőm is, az itt látható idézet: "Egy hölgy nem árulhatja el az összes titkákt!" Erin Morgensterntől. Oldalt pedig a szalagos könyvjelzőim láthatóak, amiből egyelőre csak három van, de tervezek többet is készíteni. A kis üvegben pedig különböző színű és mintájú sarokjelölőimet tárolom ezentúl. Szóval ezt alkottam ezen a hétvégén.

Ami pedig ezt a bejegyzést illeti, arra gondoltam, hogy mivel szeretek kreatív dolgokat csinálni (bár általában inkább ötleteseket, mint bonyolultakat), ezért hetente tartok egy kreatív napot, amikor is írok az ilyen alkotásaimról is a könyvek mellett. Ezzel egyrészt önmagamat kívánom ösztönözni a blogom írásában, másrészt gondoltam megosztom az ötleteimet veletek is. Nem jelöltem ki egy konkrét napot, mert nem tudom, hogy mikor lesz pontosan időm, azt meg nem akarom, hogy kimaradjon, vagy elcsússzon a kreatív nap.

2 megjegyzés:

  1. Hatalmas ötlet! :)
    Ha tudnád, mióta keresem erre a problémára megoldást... ;) Köszi! Hétvégén kreálok is egy sajátot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, és hasznosnak találod az ötletet :) Egyébként pont most jutottam el odáig, hogy falra akasztottam (kész szerencse, hogy egy akasztható vászonra alkottam), mert a könyvespolcon már nem fért el :)

      Törlés