2014. április 28., hétfő

Élménybeszámoló - Könyvfesztivál 2014

Tegnap voltam kint a Könyvfesztiválon, és bár nem voltunk sokáig, de azért gondoltam kicsit mesélek azért róla. Először is levontam azt a tanulságot, hogy nem vasárnap kell menni, ugyanis két könyv is volt, ami bár volt kint, de vasárnapra sajnos már elfogyott (Jennifer L. Armentrout: Ónix, Patricia McKillip: Boszorkányerdő). Ezenkívül sajnálatomra nem volt kint a Pongrác Kiadó, máshol pedig nem találtam meg A vándorló palotát, úgyhogy ez még várat magára. Továbbá nem tudtam megnézni élőben Margaret Atwood: Guvat és Gazella című művét, mivel nem volt belőle kint, valamint Jay Kristoff: Stormdancer – VihartáncosA vihartáncos elcsúszott megjelenése miatt, abba se tudtam beleolvasni.


De azért meséljünk pozitív dolgokról is. Bár nem így terveztem, de Scott Westerfeld Leviatán-trilógiájának végül mindhárom része hazajött velem (eredetileg csak az első két rész jött volna). Illetve megvettem F. Scott Fitzgerald: A nagy Gatsby című könyvét, úgyhogy most már el tudom olvasni, aztán jöhet a film is.
Illetve hoztam két szép könyvjelzőt is, az egyik Behemótos, a másik pedig Ólomerdős. Ha már nem vettem meg az Ólomerdő új kiadását, mert megvan a régi. Bár mikor megnéztem elgondolkoztam rajta, mert nagyon gyönyörű és igényes kiadás, úgyhogy tuti beszerzek majd egy sajátot az újból is egyszer.

2 megjegyzés:

  1. Az Ólomerdő új kiadása 40% akcióban van épp a szukitsnál. Gondoltam szólok, hogyha már nem dedikáltattad, de megvennéd mint írtad, akkor itt a tökéletes alkalom :D
    https://www.szukits.hu/egyeb/1436-kleinheincz-csilla-olomerd-konyv-001437.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, de mivel mást most nem vennék meg, ezért a szállítási költséggel együtt, már ugyanannyi, mint az eredeti ár. Meg aztán annyira még nem sürgős.

      Törlés